Ellys goda erbjudande
till företag

Söker du en leverantör som står för catering till ert nästa event eller personalfest? Skulle du tycka det vore trevligt med en ostprovning hos oss i liten skala eller som ett inslag på er nästa konferens? Eller letar du efter de mest uppskattade ätbara presenterna till dina medarbetare?  

Hos oss på Ellys ost och delikatesser i Helsingborg kan vi hjälpa dig med allt det här och har du egna idéer fråga oss gärna, vi älskar att utmanas och göra våra kunder nöjda. Kom ihåg att godsakerna finns hos Ellys! 

Camilla bakom ostdisken
Cateringbricka med paj, sallad, ost, oliver, korv, skinka och frukt

Ellys catering 

Överraska dina medarbetare med en festlig catering vid nästa månadsmöte eller produktlansering. Smörrebröd, festfat, delikatesstallrik eller hel buffé, du väljer helt fritt ur vår breda cateringmeny. Har du andra önskemål får du gärna höra av dig, vi brukar kunna lösa det mesta i matväg.

Ostbitar och ostkuber, marmeladburk och rosmarinkvistar

Ellys ostprovning 

Att vi är förtjusta i ost har väl inte undgått någon och vi vill gärna dela med oss av vår passion för just ost. Vi håller unika ostprovningar, antingen hos oss om ni är en grupp på max 20 personer. Om ni är fler som vill njuta av ostarna kommer vi gärna med osten till er AW på företaget eller som avslut på en konferensdag. Vi har fulla rättigheter hos Ellys ost och delikatesser på Bruksgatan 5 i Helsingborg.

Här kan du läsa mer om våra allmänna ostprovningar. Är du intresserad av ett eget företagsupplägg kan du kontakta oss via mejl.

Presentförpackning i cellofan med lila och guldiga presentband

Ellys presenter

Vill du ge en uppskattad ätbar gåva till hela din personal fixar vi presentförpackningar som vi fyller med ost, kex, marmelader, korv, oliver, choklad och annat gott. Vi behöver fem dagar på oss om du beställer fler än 15 st.

Vill du hellre ge bort ett presentkort hos oss och låta mottagaren välja fritt ur vårt sortiment går det alldeles utmärkt.

Kika in och se hela vårt presenterbjudande.

Le rose, champagneost i ask

Vill du inleda samarbete med Ellys ost och delikatesser? 

Driver du en restaurang i Helsingborg samarbetar vi mer än gärna om du vill att vi levererar ostarna till er ostbricka eller om ni vill ta in vår premium olivolja från Lesvos gold. Vi har även ett brett utbud av tryfflar, marmelader etc till er buffé eller brunch. 

Kontakta oss för att ta en diskussion om vilka möjligheter vi har till samarbete!

Mejla oss
Rödkittsost med vindruvor, vinbär och rosmarinkvistar
Mont D’or i träask med hela vitlökar och rosmarinkvistar