Storyn bakom 
Ellys ost & delikatesser 
i Helsingborg

Mitt i hjärtat av Helsingborg, på Bruksgatan 5 ligger vår butik och restaurang Ellys ost & delikatesser. Den lilla butiken med det stora kunnandet där du dessutom alltid möts av ett leende och ett hej från någon av oss eller våra medarbetare. Där hög service och att bjuda på vår kunskap är våra ledord och det vill vi att du ska känna när du kommer till Ellys. 

Att starta en ostbutik har länge varit en dröm för Camilla, och Veronica som är utbildad kock, har alltid velat starta något med catering. Under många år arbetade Camilla på inköpssidan för en ostimportör och samtidigt arbetade Veronica som delikatesschef i olika delikatessavdelningar, vilket gett dem båda ett stort kunnande och kontaktnät bland kvalitetsleverantörer av ost, chark och andra delikatesser. Och inte minst kontakten med varandra. När möjligheten att starta upp en butik öppnade sig frågade Camilla Veronica om hon var intresserad av att starta något tillsammans. Genom att kombinera ost & chark med catering fick bådas drömmar formas hos Ellys ost & delikatesser.

Camilla med förkläde på i butiken
Veronica med en plåt nybakade bullar i händerna

Från idé till beslut på någon minut
Vi har båda känsla för kreativitet tillsammans med viljan att skapa något unikt. Vi tvekar inte utan får vi nya idéer kör vi. Från idé till beslut på någon minut! Det är vår melodi och det innebär att som kund kommer du hela tiden att erbjudas något nytt och spännande koncept i butiken och i sortimentet. Tema och säsong är viktiga sätt att göra det intressant för er kunder att återkomma regelbundet till oss på Ellys. Investeringen i en pizzaugn för att kunna sätta Gourmetpizzor på menyn är ett sådant exempel. Under sommaren finns det en beachmeny med leverans till Gröningen i Helsingborg. Som ni märker, saker står inte still på Ellys, det lovar vi er. 

Vem är Elly?
Elly är inte namnet på någon av oss som många tror utan namnet kommer från Camillas mormor som var den som introducerade henne för mat och tillagning.

Unika kvalitetsdelikatesser och passion för catering 
På Ellys satsar vi gärna på unika produkter för att sticka ut och det är också något vi hela tiden tänker på när vi väljer leverantörer. Sortimentet på Ellys ost och delikatesser i Helsingborg ska vara exklusivt och unikt. Kvalitet genomsyrar hela sortimentet på Ellys ost & delikatesser och vi vill båda kunna stå bakom allt vi väljer att köpa in. Vi testar alla produkter och de måste falla oss i smaken. Vi vill och kan inte sälja något vi inte själva tycker är gott eller tror på. 

Passion för mat och kundservice 
Vi tycker båda två det är kul att jobba med god mat och såklart riktigt bra service både i butiken och genom vår catering. Att få träffa både nya kunder och stammisar som vi bygger en relation med. Att kunna ge bra service är riktigt roligt! Vi är båda väldigt sociala och vågar bjuda på oss själva. Vi vill att kunderna ska känna sig välkomna och sedda i vår butik, att de ska mötas av värme och en personlig känsla. Vi gläds varje gång vi ser att kunderna lämnar Ellys med ett leende på läpparna. 

Välkommen till Ellys ost och delikatesser på Bruksgatan i Helsingborg.

Camilla och Veronica med förkläde utanför butiken