Ostprovning hos
Ellys i Helsingborg

Under ostprovningarna hos Ellys ost och delikatesser på Bruksgatan 5 i Helsingborg bjuds du på en berg- och dalbana av smaker.

Som med allt annat hos oss är inget standard på Ellys. Förutom att vi gärna delar med oss av vår kunskap och passion för unika ostar vid ostprovningen, ser vi till att du får en riktig ostkick! Allt ska smälta in och under våra ostprovningar får ostarna liv. Ja, ni får ursäkta den målande bilden men är man en riktig ostnörd så är man. 

Vi håller våra utbildningar i mindre skala på Bruksgatan i Helsingborg i vår butik efter stängning. Vi erbjuder även digitala utbildningar, eller "hemmahos" provningar, kontakta oss för mer detaljer.

Ellys ostprovning utan vin kostar: 350 kr/person 
Ellys ostprovning med vin kostar: 590 kr/person

Tillgängliga datum just nu är: Vi Pausar ostprovningar under sommaren, men ni kan fortfarande boka privata ost/vinprovningar!

Vill du boka en privat provning kan du mejla oss på info@ellysost.se

Vi provar flera olika sorters ostar under ostprovningen hos Ellys ost och delikatesser i Helsingborg
”Vi vill att alla ska få möjlighet att njuta av ostarna - detta fantastiska livsmedel som finns i så många olika varianter och smaker.”
Ett glas med röd glögg, apelsinskivor, hel kanelstång och stjärnanis.

Kom och fira in julen med en glöggprovning hos oss på Ellys!

Det har väl inte undgått någon att vi fullkomligt älskar julen och under december har vi planerat för unika glöggprovningar med goda tillbehör. Ingen provning utan ost såklart men vi har också adderat pepparkakor mm. Är du ute efter att uppleva något lite extra i juletid? Kanske lite egentid för dig och din käraste eller en härlig kväll med bästa vännerna kan vi lova en mysig, julig och framför allt en riktigt god kväll.

Glöggprovning hos Ellys i Helsingborg

Glöggprovningarnar hålls den 3/12 och den 10/12. Insläpp 19.15 och provningen startar 19.30.
Pga hög efterfrågan har vi även glöggprovning den 1/12 och 8/12. Då är insläpp 18.30 och start 18:45. 

Du bokar din plats nedan. Det finns 15 platser per tillfälle så boka snabbt om du vill säkra din plats.

Glöggprovningen hos Ellys i Helsingborg kostar: 550 kr/person 

Bokning