Påskens godsaker finner du på
Ellys ost & delikatesser

Ellys påskpresenter du både vill ge bort och få

Visst är det härligt med presenter man både vill ge och få! Något gott ska det helst vara om du frågar oss. Påskägg i all ära men en vacker presentpåse fylld med ost, kex, marmelader, korv, oliver, chokladägg, praliner och andra godsaker smäller högre tycker vi.

Som du ser har vi olika alternativ och prisklasser att välja mellan. Längre ner på sidan ser du exempelbilder på hur våra påskpresenter kan vara utformade. Tänk på att vi plockar ihop din påskpresent utifrån vad som finns i butiken just då.

Har du specifika önskemål är det enklast att komma in i butiken på Bruksgatan i Helsingborg eller att ringa oss.

Påskpresent till dina anställda

Vill du ge en påskpresent till dina medarbetare är det löst på ett ögonblick. I formuläret längst ner på sidan kan du välja vilken eller vilka av våra presentförpackningar samt antalet du vill beställa. Vill du ge bort ett större antal presentförpackningar fixar vi självklart det också. Vi behöver fem dagar på oss vid beställningar över 15 st.  

Vill du hellre låta mottagaren själv välja ut sina godsaker hos oss? Då är Ellys presentkort ett smidigt alternativ att stoppa i påskägget.

Skulle du sakna något i vårt påsksortiment är det bara att ringa eller mejla oss. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose era önskemål om vi har möjlighet.

Glitter

Två ostar
Kex
Ellys marmelad
Korv

300 kr

Brons

Två ostar
Kex
Ellys marmelad
Korv
Chokladpraliner

350 kr
Påskpresent i cellofan med korv, ost, kex, marmelad och choklad.

Silver

Tre ostar
Kex  
Marmelad
Korv
Choklad  
Inläggning

450 kr
Påskpresent i cellofan med korv, ost, kex och marmelad.

Guld

Fyra ostar
Kex  
Marmelad
Korv
Choklad  
Inläggning

600 kr

Beställning

Enklast beställer du våra påskpresenter genom att använda beställningsformuläret på den här sidan.
 
Önskar du en påskpresent för ett annat belopp? Då är det enklast att du ringer till oss på 0705-26 34 00 eller skicka ett mejl till info@ellysost.se och berättar vad du önskar fylla din påskpresent med.

Glad Påsk önskar Camilla och Veronica med personal.

Tack för din beställning! Vi bekräftar din order via e-post så fort som möjligt.
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skulle skickas. Vänligen kontakta oss på 0705-26 34 00 eller info@ellysost.se istället.
Glad påsk önskar Veronica och Camilla på Ellys ost & delikatesser i Helsingborg